MAZLUM-DER GAZZE'DEKİ ATEŞKESTEN MEMNUN

29.08.2014 10:49:30

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları adına açıklama yapan Mazlum-Der Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Filistin'deki ateşkesten memnun olduklarını açıkladı.

Dernek binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Mazlum-Der Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, 10 Ağustos’ta yapılan seçimlerle ilk defa halk oyları ile cumhurbaşkanı seçildiğini söyledi.
Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakın rakibine yüzde 14 fark yaparak halk oyuyla seçilen ilk cumhurbaşkanı olduğunu söyleyen Taş, “Kendisini tebrik ediyor, hayırlı hizmetler diliyoruz. 27 Ağustos’ta yapılan AK Parti Olağanüstü Kongresi’nde 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın yerine mevcut Dışişleri Bakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, AK Parti genel başkanı seçildi ve bugün görev süresi dolan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den devralacak olan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başbakan olarak yeni Türkiye hükümetini kurmak için görevlendirilecek. Doğu Türkistan’dan Orta Afrika’ya, Gazze’den Afganistan’a, Saray Bosna’dan Somali’ye, Kerkük’ten Kahire ve Trablus’a, Kafkasya’dan Yemen ve Nijerya’ya tüm mazlum coğrafyaların umudu ve beklentisi olmaya başlayan Türkiye’den mazlum ve sahipsizlerin beklentisi çok yükselmiş bulunmaktadır. Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak Türkiye’nin cumhuriyet tarihinde ilk defa halkın oylarıyla seçilen 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, hayırlı olsun der, millete hizmette sağlık ve başarılar dilerken, yeni seçilen AK Parti 2. Genel Başkanı ve Başbakan adayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na da ülkemizi bölgemizde ve dünyada insan haklarını ve onurunu öne alan mazlumların umudu, kimsesizlerin kimsesi, büyüyen ve gelişen bir ülke olması yolunda ekip arkadaşlarıyla birlikte başarılı ve hayırlı hizmetler dileriz” diye konuştu.
Mazlum-Der Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş ayrıca, İsrail ile Filistin arasındaki ateşkesten dolayı da memnun olduklarını sözlerine ekledi.